2D Animation Produktions Tidslinje

Vi arbejder under en strømlinet proces, der er designet til at minimere vores behandlingstid, samtidig med at du sikrer din fulde involvering gennem alle faser af din virksomheds videoproduktion, alle processer tager 5-7 dage afhængigt af din animationskompleksitet og videolængde.

Manuskript

(+3 Dage)

Storyboard

(+2 Dage)

Voice over

(+1 Dage)

Animation

(+3 Dage)

Skabelse af Manuskript

Tidslinje: 2-3 dage

Dette er det første trin i vores forklaringsvideoproduktionsproces og det mest afgørende. Efter at have forstået dine krav i detaljer gennem et projektspørgeskema, har en professionel manuskriptforfatter til opgave at oprette scriptet til din virksomhedsvideo. Baseret på forskningen laves det første udkast og sendes til godkendelse inden for 2-3 hverdage. MEN, hvis du allerede har dit eget videoscript, kan vi spare 2 dage i produktionstid.
DOWNLOAD Manuskript eksempel

Storyboard

Tidslinje: +2 dage

På dette stadie tegner vi et storyboard aka. visuel præsentation, der giver dig et glimt af din Explainer video gennem illustrationer på følgende scener Det indeholder computergenereret grafik eller farvet temaskud, der giver dig den visuelle repræsentation af, hvordan din virksomhedsvideo kommer til at se ud i sidste ende. Vi tager normalt 2-3 arbejdsdage at levere den første version, og du kan frit tilføje kommentarer og forslag på dette storyboard, og så tillader vi ubegrænset revision af denne fase, før vi går videre til næste trin!
Se storyboard eksempel

Voice Over

Tidslinje: 1 dag

Vælg mellem vores talentfulde pulje af VO -kunstnere, både mænd og kvinder, der dækker en lang række accenter og sprog, optaget i et professionelt studie, så det er praktisk for dig at vælge den bedste mulighed. Sørg for at dit manuskript til voiceover er færdigt, vi kan ikke tillade nogen revisioner på dette stadium bortset fra tekniske fejl. 
Der vil være en ekstra omkostning på 900kr, hvis du vil optage stemmen igen, efter at den allerede er optaget og produceret.
SE VOICEOVER valgmuligheder

Animation Produktion

Tidslinje: 3 dage

Den mest krævende og arbejdskrævende fase af processen, det er her, vi bringer din video til live og kombinerer grafik, fortælling, baggrundsmusik og lydeffekter til en fantastisk animation! 
Kun mindre ændringer er tilladt efter denne animation først bliver produceret, så du er velkommen til at foretage nogle redigeringer og justeringer på dette storyboard inden opstart af animation produktion.

BADUT FILM

Målrettet salgs & markedsføring materiale med stor fokus på salgspsykologi og adfærdsdesign, som sikrer dig de bedste resultater.
2016 - 2022 © BADUTFILM.COM - All right reserved.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram