Live streaming & Storskærms produktion

Vi elsker at fange begivenheder med video. Som et professionel eventvideo firma leverer vi end-to-end eventproduktionstjenester for at give dig de bedste videominder.

Gennem vores innovative videoproduktionstjenester kan du nu fange magien ved din virksomhedsbegivenhed, konference eller begivenhed med engagerende historier, der er perfekte til sociale medier eller til at dele med dine kolleger og familie.

Professionelle streamingtjenester til din virksomhed

Er der en stor begivenhed på vej? Lad BADUTFILM håndtere videostreamingen for dig. Med en bred vifte af tjenester kan vi sikre, at dit projekt er dækket på alle områder. Vi tilbyder professionelle streamingtjenester til forskellige behov, herunder forretningsmøder, sportsbegivenheder, konferencer, koncerter og mere!

Et centralt træk ved live streaming video er, at du kan sende dine begivenheder til langt flere mennesker end nogensinde før. På denne måde vil de blive udsat for dit budskab uden afbrydelser.

Video har været den primære måde at præsentere begivenheder i de seneste år. Live streaming video giver dig mulighed for at sende din begivenhed til et meget bredere publikum, da videoen er lagt online og tilgængelig for afspilning.

Ingen begivenhed er for lille! Vores team har teknologien og ekspertisen til at fange dit arrangement fra start til slut. For at sikre, at livestreamen er klar og uafbrudt, tilbyder vi en række forskellige streamingpakker, der kan tilpasses dine behov.

Live-streaming uden afbrydelser

Har du nogensinde ønsket at se dit foretrukne live -show online, men kunne ikke, fordi internettet blev bufret eller oplevede forsinkelser? Nå, nu kan du! Badutfilm har et system, der streamer med 100 gigabit pr. Sekund, hvilket betyder, at du aldrig mere skal bekymre dig om buffer eller kvalitets problemer.

Dit arrangement med en stabil forbindelse

Måske har du en dårlig internetforbindelse, når vi streamer live på stedet? Vi er eksperter i professionelle bonding -løsninger på tværs af den hurtigste 4G- og 5G -datadækning i hele Danmark. Hvis du vil sende dit arrangement med en stabil forbindelse, skal du tale med os!


Professionelt Kamera, lyd & lys

Alt i live streaming udstyr

Stabil streaming forbindelse

LANDSDÆKKENDE

4K kvalitet

Undertekster

BADUT FILM

Målrettet salgs & markedsføring materiale med stor fokus på salgspsykologi og adfærdsdesign, som sikrer dig de bedste resultater.
2016 - 2022 © BADUTFILM.COM - All right reserved.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram