OM BADUTFILM

BadutFilm hjælper virksomheder med at lave videoproduktion. Om det er så er til reklamer, musikvideoer, annoncering eller meget mere, så er vi klar til at hjælpe dig på din videorejse.
BADUTFILMS KERNEVÆRDIER
BadutFilm går op i at levere høj kvalitetsprodukter som er tilpasset den enkelte kundes behov. Vi sætter menensket først, er imødekommende og har en professionel fremgangsmåde i vores arbejde. 

BUSTER M. LARSEN
BadutFilm blev startet i 2018 i Aarhus af Buster Munkholm Larsen. Siden er firmaet rykket til C. A. Olesens Gade i Aalborg. 
Buster startede sin virksomhed, fordi han havde en passion for at lave video som skabte gode stemninger. Selvom han havde svært ved at finde sin plads på markedet, opdagede han et behov for at virksomheder fik hjælp til at få skarpt videocontent, som var tilpasset deres målgruppe. At videoerne kunne skabe interesse og at hvert shoot havde en mening bag. Så han begyndte at lægge en udtænkt strategi bag sine videoer, og planlagde dem ned til detaljen, hvilket har skabt success både for ham, men også hans kunder. 
VISION & MISSION
BadutFilms vision er at skabe den største mulige værdi for virksomheder, så deres fantastiske produkter illustreres på en værdiskabende måde. 

Missionen er simpel. 
Vi vil være de bedste til at producere videoannoncer  af højeste kvalitet og opdateret fremgangsmåder - på en høj skala

Vores arbejdsprocess:

IDE/ KONCEPT

Lige fra første møde med din virksomhed, lytter vi til alle dine krav og behov. Sammen finder vi i fællesskab et koncept som virker for din virksomhed.

PLANLÆGNING

Planlægning er vigtigt så vi kan få et så godt samarbejde som overhovedet muligt.

OPTAGELSE

Action! 
Nu begynder det sjove, BADUT FILM skal nu ud og lave lækre optagelser for din virksomhed.

EFTERARBEJDE

Nu det tid til at lave magi, sådan din reklamefilm sælger og fremstår yderst professionelt.

BADUT FILM

Målrettet salgs & markedsføring materiale med stor fokus på salgspsykologi og adfærdsdesign, som sikrer dig de bedste resultater.
2016 - 2022 © BADUTFILM.COM - All right reserved.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram