VIDEOCONTENT SOM FANGER INTERESSE

VIDEO FREMFOR TEKST

Mennesker er visuelle. Vores interesse bliver vakt af farver, lys, motion, og vores attentionspan er næsten umuligt at fange. Tekst kan blive lang at læse, og vi foretrækker at få viden gennem dokumentarer på Netflix, end at gå på biblioteket og læse bøger om et emne. 
Hvorfor skulle det være anderledes når du besøger en hjemmeside? 
Sidder på sociale medier? Har du prøvet at blive fanget på facebookwatch i mere end 15 min?

Det viser sig at video fanger vores opmærksomhed. Undersøgelser fra Databox viser, at omkring 90-95% af deres brugere tilgår siden på mobileenheder - altså de går på app'en. Derudover, så klarer videoer sig bedre i engagement på hhv. Facebook og Instagram end billeder gør. Og dette er tiltrods for at billeder har en højere reach.
CONTENT PAKKER
Her ved BadutFilm har vi ekspertise i at lave videoer som er henvendt til en specifik målgruppe og er beregnet til at bruge i sin markedsføring. Dette er alt fra annoncering til how-to videoer og anbefalingsvideoer. Vi er professionelle og garanterer et flot og innovativt stykke arbejde ved at vælge os. 

Vores contentpakker er både for dig som lige vil snuse til markedsføring og til dig som har brug for en større pakke med flere dages shooting og planlægning. Vores videocontentpakker kommer i 3, hvor du selv frit kan vælge hvad din virksomhed har brug for. I kan også kontakte os for at høre nærmere, så vi sammen kan finde ud af hvad der dækker jeres behov. 

ANNONCERING

KAMERA, LYD, LYS

NYESTE FILMUDSTYR

DRONEOPTAGELSE

FULL HD - 4K  KVALITET

UNDERTEKSTER

GODT SAMARBEJDE GIVER WIN-WIN SITUATION

Her ved BadutFilm er vi interesseret i at hjælpe din virksomhed med at forbedre jeres ROAS, og vi ved at video er med til at fange interesse hos den almene bruger. 

Vi har 5 års erfaring med videoproduktion og har arbejdet med en bred vifte af brancher. Vi er gode til at skabe skarpt content som er målrettet den rigtige målgruppe baseret på analyser og kundertyper. 
Vi garanterer fængende kvalitetsvideoer med målbare resultater.

Når jeres virksomhed vækster og opnår en forbedret marketingsindsats, så vækster vores virksomhed. God og solid win-win situation. 
BOOK MØDE

FAQ

Hvad koster en reklamefilm?

Prisen afhænger meget af din løsning.
Ønsker du flere optagelsesdage, droneoptagelser, speak osv?
Kontakt os for at få en pris.

Hvor meget skal jeg selv stå for?

BADUT FILM står som udgangspunkt for det hele. 
Vi tager en snak med dig, om dine ønsker og aftaler en dato for optagelserne. Vi står for alt planlægning både før, under og efter produktionen.

Har jeg mulighed for at komme med rettelser?

Selvfølgelig. Vi har altid rettelses- og korrekturrunder på filmen efter vi har redigeret den første udkast.

Hvordan kommer jeg i gang hurtigst muligt?

Kontakt os på mail, på chatten her på hjemmesiden eller ring til os på tlf. 42 40 95 59, til en snak om dine ønsker. 
Vi giver altid et uforpligtende tilbud på dine ønsker.

BADUT FILM

Målrettet salgs & markedsføring materiale med stor fokus på salgspsykologi og adfærdsdesign, som sikrer dig de bedste resultater.
2016 - 2022 © BADUTFILM.COM - All right reserved.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram